טיפות להרחבת אישונים וטיפות עיניים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/08/2023 | 10:33 | מאת: ג.

שלום, יש לי 2 שאלות שאודה להתייעצות לגביהן: 1. נבדקתי בעבר עם טיפות להרחבת אישונים אך מסתבר שזה לא עובד עלי וזה לא גורם לאישונים שלי להתרחב. יכולה להיות בעייה עם זה בעתיד? יש משהו אחר שיכול לעבוד? 2. רופאה אבחנה אצלי ציסטה בעין וקיבלתי מרשם ל-2 סוגי טיפות - Oflox ו- FML 5cc. אני ממש נרתעת מלשים טיפות ולא מסוגלת לשים לעצמי. אבל עברו שבועיים ואני עדיין סובלת מזה. מנסה לאזור אומץ ולנסות לפחות אחד מהם. מה מהם עדיף? תודה רבה

יכולות להיות סיבות שונות לזה שאישון לא מתרחב היטב. זה גורם לעיתים לקושי בבדיקת רשתית ועשוי להוות קושי טכני בביצוע ניתוח קטרקט כאשר צריך אולם יש היום דרכים להתמודד עם כך לצערי אני לא יודעת בשל איזה ציסטה קיבלת את הטיפול לכן מציעה להתיעץ עם הרופא המטפל

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות