נקודה שחורה בעין מבקש עזרה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

26/07/2023 | 20:53 | מאת: ניב

שלום לך שאלה ליפני שנה וחצי היה לי נקודה שחורה קטנה לפעמים שתיים לאחר מס חודשים עבר לי למשל שנה בדיוק וביחד האחרון חזר לי הייתי אצל רופא עיניים ואמר שהבדיקה תקינה להתעלם שאלה למה זה חזר לי מה הסיכויים שזה יעלם או יספג לאחר שנה זה פשוט מעצבן אותי האם כדאי לבקש לייזר/ ניתוח או להמתין אודה על תשובתך תודה רבה לך

26/07/2023 | 20:55 | מאת: ניב

בחודש האחרון זה חזר לי לאחר שזה עזב אותי למשך שנה

פלוטרים לא נעלמים אף פעם אבל לעיתים רואים אותם ולעיתים לא. לפעמים גם תקופות

מדובר בתופעה מאד שכיחה הפלוטרים לא נעלמים ולעיתים רואים אותם לעיתים לא ברוב הגדול של המקרים אנחנו לא מתערבים כרורגית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות