הפרשות מהעניים.........

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/07/2023 | 21:29 | מאת: עופר

שלום רב בן 28 כחודש ימים אני סובל מהפרשות לבנות בעניים רק בבוקר, ההפרשות נראות כמו חוטים שאפשר למשוך בעיקר ליד האף רופא העניים קבע שמדובר בmucus fishing syndrome אשמח לדעת מהם דרכי הטיפול? בנוסף הרופא רשם תכשיר בשם 10% Acetylcysteine טיפות עניים האם התכשיר קיים בארץ? האם יש חלופי? כי אני לא מצליח למצוא את התכשיא בשום מקום

אני מציעה לפנות לפורום עיניים שעוסק בנושא

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות