הזרקות לטיפול בבצקת בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

14/07/2023 | 01:58 | מאת: יעקב

אבא שלי בן 68 חולה סוכרת סובל מבצקת בעניים, עבר סדרת הזרקות ללא שיפור כעת עובר סדרה נוספת האם יש רכים שונות לטיפול?

לא נדיר שמטופל לא מגיב לתרופה אחת והוא מועבר לאיפול בתרופה שונה הטיפול המקובל היום בבצקת במרכז הראיה על רקע של סכרת היא הזרקות של נוגדי VEGF ויש מספר סוגים שלהם או סטרואידים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות