3 שבועות לאחר ניתוח תיקון הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

29/06/2023 | 13:17 | מאת: שיר

לפני 3 שבועות ניתוח תיקון הפרדות רשתית macula on. הגז ששמו בעין הינו עברתיc3f8 16%. טרם החלה יציאה של הגז ואני עדיין לא רואה קו אופקי שמעליו ניתן לראות באופן תקין. אשמח לדעת אם המצב תקין ומתי מצפים לתחילת הווצרות הפלס שמעליו ניתן לראות ? כמו כן, האם מותר לכסות את העין רב שעות היממה מאחר ואור מסנוור אותי ?

נשמע שאתה רואה את קו הגז מדובר בגז שנשאר בעין עד חודשיים לפני שנעלם לגמרי בוודאי יהיו ביקורות שבהם יוודאו את מצב ההפרדות רשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות