עשיתי ניתוח הסרת משקפיים בלייזר לפני 8 שנים, ובעיקר בשנה האחרונה הראי

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/06/2023 | 04:04 | מאת: דורון

עשיתי ניתוח הסרת משקפיים בלייזר לפני 8 שנים, ובעיקר בשנה האחרונה הראייה שלי מדרדרת מאוד, אני עובד מול מחשב ועושה הרבה הפסקות גם ארוכות וזה לא עוזר, אז התחלתי לעשות תרגילים שיש באינטרנט בסרטוני יוטיוב, שמסתכלים על האצבע ואז מסתכלים על משהו רחוק וכן הלאה, האם תרגילי עיניים באמת משפרים את הראיה? או שהם גורמים נזק?

תרגולים אלו יכולים לשפר את המיקוד הם לא פוגעים בראייה מציעה להבדק עי רופא עיניים ואופטומטריסט

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות