בעיות ראיה לבן 27.אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

29/05/2023 | 17:58 | מאת: דינה

ערב טוב! לפני מספר חודשים לבני בן 27 הופיעו "תופעות מוזרות". נאבדה לא ראיה לכמה שניות בחושך, בעין ימין, אך אחר כך זה הלך ,התבהר וחזר לעצמו.מאז התופעות הללו חזרו מספר פעמים. בדיקת רופא עיניים תקינה.תפקודי עצבי הראיה תקינים.עצבי הראיה והרשתית נראים תקינים OCT מקולה ו-RNFL תקינים. בשדות הפרעות פאראמרכזיות? לי יש NaION בשתי עיניים מהסיבה הלא ברורה(קיבלתי את "התענוג" לפני מספר שנים-לא מפריע לתפקודי). בני עוסק במחקר ועובד שעות רבות מאוד מול המחשב. ברקע:יתר לחץ דם מגיל צעיר(מטופל ברמיפריל) וIBS(מטופל בפריזמה) כרגע הופנה לבדיקות ERG+MFERG+DARK ADapataion אשמח לדעת: 1. אילו מחלות "מאבחנות הבדיקות הללו?גידוליות?ניוניות?תורשת נפוצה?עוד? 2.איפה ניתן לבצע את הבדיקה בהקדם? אודה לך מאוד לתשובה. יש לי בן יחיד ואני ממש דואגת לו. בברכה, דינה

בדיקות אלו בודקות את ההולכה ברשתית ומאבחנות בעיות שיכולות להיות גנטיות או ניווניות ניתן לבצע בדיקות אלו בהדסה, איכלוב, שניידר, רמבם ושיבא

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות