איסטרמן בינוקולר לנהיגה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/05/2023 | 19:48 | מאת: Yoni

היי אני בן 19 סובל מניסטגמוס מולד , קוצר ראייה בינוני במספרים: -3.25 ו -4.00 בנוסף צילינדר -3.00 בשתי העיניים. לאחרונה זומנתי למרב״ד לבדיקות עקב סיבה נוירולוגית ונאמר לי שעליי לבצע בדיקת שדות ראייה איסטרמן בינוקולר כתנאי להמשך הטיפול בתיק . בתרשים התשובות מופיע ששדה הראייה תקין לחלוטין וגם הפענוח המילולי מוכיח זאת. השאלה שלי היא כמה מעלות משדה הראייה בודקים בבדיקה זו ?

120 מעלות

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות