ראיה ירודה.............

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/02/2023 | 23:01 | מאת: עופר

היי רציתי לשאול שאלה כללית אני לא רואה טוב עם צלינדר רבע בעין שמאל ומינוס 1.5 בשתי העיינים אם אני לא ירכיב משקפי ראיה או עדשות מגע הראיה תתדרדר והמינוס יגדל?

במידה ואתה לא רואה היטב ללא משקפיים יש להרכיב משקפיים אצל מבוגרים המספר גדל אם יש קטרקט או בתקופת ההתבגרות או אם יש סכרת המספר לא אמור לגדול במבוגרים אם לא מרכיבים משקפיים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות