ייעוץ אחרי ביקור רופא

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

08/02/2023 | 22:57 | מאת: דני

שלום רב ביצעתי בדיקה אצל הרופא אחרי שנה ואני סכרתי בן 37 מצ״ב תשובת הרופא ״יש dr התחלתי״ האם ישנו מקום לדאגה? נכנסתי לגוגל ופשוט התחלתי דיכאון

מדובר ברטינופתיה קלה על פי הכתוב בכדי למנוע החמרה חשוב לאזן את הסכרת להמוגלובין A1C פחות מ 7. חשוב שהאיזון לא יהיה מהיר מדי. חשוב מאד מעקב מסודר ורציף

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות