קרע ברשתית + דמם קל

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/09/2022 | 17:09 | מאת: תמיר

נשלחתי עיי רופא קופח למיון באופן דחוף בלילה עם הצהרה שבמצבי הלייזר יפתור את הבעיה בביקור אחד וזה לא עבד בגלל הדמם [ ציטוט מהמתמחה שטיפלה בי ] ואני מנסה עכשיו להבין האם זה היה אופטימי מדיי או עניין של מייומנות ואיפה כדאי לי להמשיך

דימום בזגוגית עשוי להפריע בביצוע הגבלת הקרע ולעיתים צריך יותר מפעם אחרת לבצע את הליזר היכן להמשיך את הטיפול והמעקב נתון לשיקולך

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות