שדה ראייה מסוג איסטרמן

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

04/09/2022 | 22:52 | מאת: אלי

האם בבדיקת שדה ראייה מסוג איסטרמן הנדרשת ע"י המרב"ד , יש להתמקד בנקודה במרכז או שניתן לסרוק את השטח עם הראש או העיניים ולסמן בכל רגע בו רואים נקודה ? זאת בדומה לסריקה המבוצעת בזמן נהיגה. תודה מראש על תשובתך.

בבדיקת שדה ראייה בודקים את השדה אז לא אמורים להזיז את הראש ולסרוק. יש להשמע להוראות של הטכנאי שמבצע את הבדיקה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות