פלוטרס וכמו קורי עכביש

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

05/08/2022 | 18:17 | מאת: מל

שלום, האם בבדיקה מכשיר בלי טיפות ירוד בשתי העיניים וגם פלוטרס וגם בנוסף בשמש באור כמו קורי עכביש, משקפי ראייה, צילינדר, לא ברור אם יש לי אלרגיה לחומר שבטיפות להרחבת אישונים, לא עשיתי, איך יודעים אם אלרגיים לחומר ? האם אפשר בדיקה אחרת שדה ראייה או בדיקה מחליפה אם אלרגיים ?

מצב זה מחייב בדיקה עם הרחבת אישונים לא מבצעים טסטים לאלרגיה לפני הרחבת אישונים מידרמיד לא גורם לתגובה אלרגית, אפרין כן יכול

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות