Csr כרוני בעיין שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/04/2022 | 12:29 | מאת: בוקי

שלום אני סובל מזה כשנתיים ב csr כרוני בעיין שמאל עם עיוותים ורואה קטן יותר ההיתי אצל מומחה רישתית שלא היו לו פתרונות פרט לכדורים אורמוקס שלא עזרו ועשו תופעות לוואי איך נפתרים מהמחלה הזאת ? אני חושש שהיא תגרום לי לאובדן ראייה בעיין

אני ממליצה לבצע צילום פלורסאין וצילום OCTA בכדי לראות מהיכן הדלף ואם יש כלי דם חדש מתחת לרשתית משני ל CSR כרוני. הבעיה כרגע היא שטיפול בלייזר פוטודינמי שהוא אופציה טובה לטיפול לא זמין בגלל בעיה בהשגת החומר לטיפול. מציעה לבצע את הבדיקות ולפנות למומחה רשתית לבדיקה ויעוץ

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות