ניתוח לייזר לאיחוי קרע ברשתית העין והצמדת רשתית העין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

17/01/2022 | 10:49 | מאת: ניתוח להצמדת רשתית ולייזר לאיחוי קרע ברשתית עין ימין

פרופסור ריטה הרליך שלום , רציתי להודות לך על המידע, בהמשך לשאלתי , בגלל חוסר טיפול מקצועי בבית החולים בצפת נאלצתי לעבור ניתוח בבית חולים בנהריה שבו בוצע לי : ויטרקטומיה מלאה והפרדת הזגוגית האחורית מהרשתית , ביצוע רטינוטומיה אחורית עם אנדודיאטרמיה והשטחת הרשתית ע"י שאיבת הנוזל ודימום סוברטינאלי , כווית לייזר 360 מעלות בהיקף הרשתית וסביב החור וסביב רטינוטומיה , שחלוף אויר/גז 20% SF6 , שוחררתי ובאתי פעמיים לביקורת אצל הרופא המנתח שבו מסר לי שעליי לעבוד ניתוח קטרקט , רציתי לדעת האם נדרש לעבור את הניתוח ואם כן כמה זמן מומלץ לבצע לאחר הניתוח שעברתי . תודה רבה

במידה ומתפתח קטרקט לאחר ניתוח ויטרקטומיה הקטרקט מוריד את הראיה ומצריך ניתוח במטרה לשפר את הראיה בדרכ ניתוח קטרקט אינו דחוף והעיתוי שלו תלוי בצרכים וברצון המטופל ויחד עם זאת בהתאם להמלצת הרופא המנתח

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות