בצקת רטינלית דרכים לטיפול

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/01/2022 | 06:58 | מאת: רחל

שלום,אני בת 70 אני רואה מטושטש. במיון עיניים נאמר שזה בצקת רטינלית. מה הדרכים לטיפול?האם זה יכול לעבור ללא טיפול? זה משהו מסוכן לעין?האם מומלץ בפרטי ולא בציבורי?אשמח לדעתך תודה רבה רבה

יש סיבות שונות לבצקת ובהתאם הטיפול בטיפות או בהזרקות תוך עיניות בכדי לשפר את הראיה ולמנוע נזק לראיה כדאי לטפל בבצקת בהחלט ניתן לקבל טיפול מצוין במערכת הציבורית והנושא של יעוץ וטיפול פרטי הוא לשיקולך

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות