ההבדל בין הלייזרים בניתוח עיניים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

28/12/2021 | 16:47 | מאת: אילנה

שלום רב מה ההבדל בין ניתוח קטרקט בלייזר במקום סכין ידני, לבין לייזר יאג? האם לייזר יאג זו פעולה אחרת? האם זה יותר מסוכן לרשתית ובכלל לעיניים? אודה מאוד לתשובתך.

לייזר יאג הוא לייזר אחר לגמרי והוא לייזר שנועד לטפל העכירות שמתפתחת במקרים רבים מאחורי העדשה לאחר ניתוח קטרקט ונקראת ״קטרקט משני״ . מדובר בפרוצדורה במרפאה. לייזר קטרקט היא טכניקה לניתוח קטרקט שחלקה מבוצע בלייזר וחלקה ידני.

08/01/2022 | 12:30 | מאת: אילנה

השאלה מבחינת קרינה זו אותה קרינה. אטדה לתשובתך

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות