אור מרצד בצורה חצי עיגול , שנעלם לאחר עשר דק

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

12/12/2021 | 10:55 | מאת: שאלה לגבי אור מרצד בצורה חצי עיגול

שלום, יש לי מדי כמה חודשים בסביבות חצי שנה לפעמים יותר , תופעה כזו של אור מרצד (לא זז) בצורת חצי עיגול מזוגזג זה לא בצורת קו הוא מרצד ונעלם תוך כעשר דק בערך , בזמן האחרון הוא הופע לי כ4 פעמים בחודש וחצי, יש לציין שזה לא בשעה קבועה או אחרי מאמץ, מה זה יכול להיות לבדוק את זה , יש לציין שכעת אני בהריון אולי זה בגלל מחסור בויטמינים?

אומנם יתכן ומדובר במיגרנה של העין אולם מדובר באבחנה שהשלילה ולכן הייתי ממליצה על בדיקה ויעוץ ניירואופטלמולוגי.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות