האם הרישתית נמצאת בהצלחה בי קומה או מה צריך לעסות

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/12/2021 | 01:44 | מאת: Eli

‏שלום אני גר בפאנמה עברתי כאן ניתוח רישתית העין הניתוח הראשון לא הצליח עשיתי ניתוח שני בניתוח השני החדירו סיליקון אני עדיין רואה חצי עין שחורה בחושך באור אני רואה יחסית בסדר הרופא אומרת שהרשתית במצב טוב ונימצא טוב ובמקום אני כבר שבועיים עים הראש ‏למטה אבל אני רוצה לדעת אם זה צריך להיות ככה או לא שרואים עדיין את שחור במקום חשוך ‏ואם זה יסתדר בהמשך חשבתי לבוא לישראל מה דעתך אם

ראה תשובה קודמת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות