כלי דם/נימים בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

02/12/2021 | 14:54 | מאת: לאה

שלום וברכה, לפני כחודש נכנס לי בטעות משחה לעיניים. שרף לי שטפתי במים ואבחנתי שיצאו לי כלי דם בלובן של העין-בדק אותי רופא אמר שלא נפגע כלום ושהכלי דם יעברו לי עם הזמן. האם באמת ככה או שזה יכול גם לא לעבור? תודה מראש על המענה.

אם זה גרוי מהמשחה זה אמור לעבור. אפשר לשים תחליפי דמעות להקלה.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות