שאלת המשך בעקבות קריאה באינטרנט

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

08/11/2021 | 21:01 | מאת: אבנר

שוב שלום דוקטור קראתי באינטרנט על port delivery system והבנתי שכבר היה מחקר פאזה 3 שהוא לא פחות יעיל מאשר הזרקת לוסנטיס לעין פעם בחודשיים [ואם כן זה מאוד אטרקטיבי בעיני לחסוך הזרקות חוזרות] וכי כעת יש מחקר בישראל המשווה מילוי של הפורט בלוסנטיס פעם ב 24 שבועות לעומת פעם ב 36 שבועות שאלותי לדוקטור 1.האם הבנתי נכון 2.ממה שהבנתי לא היה מחקר על מילוי הפורט פעם ב 36 שבועות .ולכן אני מפחד להיכנס למחקר שכן מינון זה עדיין לא נבדק .האם אני צודק בחשש זה ? תודה רבה

אכן מתחיל מחקר כזה בארץ מכוון שראו במחקרים שכבר בוצעו שחלק מהמטופלים החזיקו בטווח הזרקה ארוך מ 24 שבועות הוחלט לבצע טווח גדול יותר. במידה ואתה מעונין להשתתף במחקר תוכל לפנות לאחד המרכזים שנפתחים לצורך המחקר ולשתף אותם בחששות שלך ואני בטוחה שהם יתנו לך את כל פרטי המחקר וההשתתפות וכן את זמני המעקב ומילוי ההתקן.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות