טיפול ב AMD רטוב

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

08/11/2021 | 16:26 | מאת: אבנר

שלום רב האם יש טיפול מלבד הזרקות של נוגדי VEGF אבסטין אילייה ולוסטנטיס ל AMD רטוב .האם יש חידוש בתחום בשנים האחרונות . תודה רבה

בשלב זה כל הטיפולים שקיימים מבוססים על נוגדי VEGF. במידה ואין תגובה ל 3 הזריקות שהזכרת יש גם תרופה נוספת נוגדת VEGF שנקראת באוויו. לתרופה יש תגובה טובה אולם יש סכון מעט מוגבר יותר לארועים חסימתיים בעין ודלקתיים ויש לדון עם הרופא המטפל בסכון מול תועלת.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות