פוביאה הפיפולזיה אין בעיה של לבקנות בדם

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

14/10/2021 | 16:26 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 יש לי בעיה ברשתית בעיקר בעין ימין מי פגות עין שמאל כבר בצעו פעמיים לייזר לרשתית בשנים האחרונות אחרי שעשיתי כמה צילום או סי טי חשדו שיש בעיה בפוביאה שנובע מי לבקנות עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות ובגלל שהמבנה של העין הקטן יותר מי עין שמאל לא עשו כלום לרשתית כל השנים הרוםא לרשתית מי שערי צדק שלח אותי בגלל המצב ל2 רופאי עיניים אחרים או אלכם או לדוקטור ריטה ארליך בגלל שהוא ידע תמיד את המצב שלי מה אני יכולה לעשות??? בגנטיקה אמרו לי שאין לבקנות המצב תיקן בעיניים אני לא יודעת למי להגיע לרופא שלי אני לא יכולה להגיע ולא לדבר איתו בטלפון הרופא עיניים שלי הוא דוקטור ישראל שטרסמן שעובד במרפאת עיניים רשתית בשערי צדק בירושלים תודה רבה

ניתן לפנות לכל רופא עיניים באזור המגורים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות