הבזקי אור בעיניים האם יכול להגרם גם ממתחים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/10/2021 | 22:30 | מאת: אילננ

לפני 9 חודשים עברתי ניתוח קטרקט בעין שמאל. לפני חמישה חודשים בעין ימין. בעין שמאל היו הרבה פלוטרס אבל לא רואים אותם יותר. בעין שמאל עדין מידי פעם יש פלוטרס. הבעייה שבעין ימין יש גם הבזקי אור. לאחרונה טיפה גם בעין שמאל. לפני 3 חודשים עברתי בדיקה והיה תקין לפני חודשיים אימי ניפטרה. מאז אני מאוד בעצבות וגם במתחים. שאלתי אם יכול להיות שהבזקי אור יכולים להגרם גם ממתחים ומעצבות מאוד גדולים? כלומר למנוע מהמצב שעוד היה קודם לעבור? אודה מאוד לתשובתך

לא אמור להיות קשר בין תלונות העיניים למתח ועצבות. במידה ויש הבזקי אור ועברו כבר מספר חודשים מבדיקה קודמת כדאי לעבור בדיקה חוזרת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות