מותר/אסור אחרי ניתוח היפרדות

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/09/2021 | 18:26 | מאת: לילי

לאחר ניתוח ויטרקטומיה עם גז עקב היפרדות רשתית. מה מותר/אסור (אחרי 3 שבועות עם רשתית צמודה)? 1.לעשות גבות בעין המנותחת. 2.חשיפה לחום כגון שימוש במייבש או מחליק שיער. 3.נסיעה באוטובוס. 4.שימוש בעדשות מגע. 5.חזרה לעבודה (עובדת כמורה). תודה

כעת כנראה שאת כבר חודש לאחר ניתוח וניתן לחזור לבצע את כל הדברים ששאלת עליהם

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות