היפרדות רשתית אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/09/2021 | 11:37 | מאת: לולו

עשיתי לפני שבועיים ניתוח ויטרקטומיה עקב היפרדות רשתית. אחרי המעקב נמצא שהרשתית צמודה אך התחלתי היום לראות שוב נקודות שחורות באותה עין. האם זה תהליך טבעי להחלמה או שיש חשש?

לעיתים עדין רואים נקודות שחורות לאחר ניתוח. בכל מקרה יש להמשיך מעקב ו להבדק חודש לאחר ניתוח. במידה ויש אזור כהה או וילון בשדה הראיה יש לפנות בדחיפות לבדיקה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות