היפרדות זגוגית הבזקים נקודות

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

20/06/2021 | 08:27 | מאת: הניה

1. לפני חודשיים היפרדות זגוגית. מאז פלוטרס ונקודות שחורות 2. קטרקט ברמה מתקדמת. בגלל ההיפרדות ודברים נוספים דחיתי ניתוח הקטרקט 3.האם בשל היפרדות זגוגית ניתוח קטרקט יכול לגרום/להאיץ להיפרדות רשתית? 4.מה אומר קטרקט מתקדם לגבי דחיפות ניתוח?

במידה והקטרקט מתקדם בדחייה של הניתוח הקטרקט יכול להחמיר עוד יותר והסכון לסבוכים בניתוח קטרקט יכול לעלות באופן כללי יש מעט סכון מוגבר להפרדות רשתית לאחר ניתוחי ירוד אולם הוא נדיר . הפלוטרים לא מעלים סכון. צריך לדעת שהפלוטרים ישארו גם לאחר ניתוח קטרקט

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות