האם יש ק בין נמ"ג רטוב לפגיעה בראיית צבעים בעין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

19/06/2021 | 22:37 | מאת: עוז

לפני שלושה חודשים התגלה אצלי נמ"ג רטוב. בנוסף לו, נמצא כי ראיית הצבעים בעין הפגועה נפגעה.

בנמ״ג רטוב לעיתים המטופלים חווים ירודה הראית צבעים שלעיתים משתפרת עם טיפול יש רק לודא שאין סיבה אחרת לירידה בראית צבעים כגון בעיה בעצב הראיה אולם במידה ואין אז יכול להיות קשור לנמ״ג הרטוב

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות