טיפול בכדורי אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/06/2021 | 15:41 | מאת: הולי

קראתי באחד המאמרים בעיתון (לא עיתון רפואי) שמי שיש לו יובש בעיניים, שיש מידע לגבי מתן כדורי אנטיביוטיקה לתקופה של 3 חודשים. וגם לקחת כדורי אומגה 3 או אוכל שמכיל אומגה 3. האם זה מוכח? אני שם במשך היום טיפות מלאכותיות. ומה עוד אפשר לעשות?. לא מרכיב משקפיים או עדשות. הרבה מול מסכים בעבודה

מציעה לפנות לפורומים של עין יבשה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות