סוכרת ערכים גבוהים לאחרונה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/06/2021 | 11:07 | מאת: מורדי

אני עם ערכים גבוהים של סכרת . מטופל בכדורים ועל אף שלאחרונה הערכים עלו הצלחנו בעזרת מעקב של אנדוקרינולוג להגיע לאיזון. רופא המשפחה הפנה אותי לרופא עיניים אשר המליץ על קטרקט. האם ערכים גבוהים יכולים לשבש ניתוח.? ואיזה סוג ניתוח קטרקט מומלץ במצב זה.

הסכרת לא אמורה לשבש את הניתוח בסכרתיים יש מעט יותר סכון להופעת בצקת במרכז הראיה לאחר ניתוח ירוד וכדאי לדון בכך עם הרופא המנתח לגבי צורך במניעה לאחר ניתוח

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות