קטרקט ופלוטרס בגלל היפרדות זגוגית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

12/06/2021 | 03:18 | מאת: תובל

בגלל היפרדות זגוגית אני סובל מפלוטרס מרובים. צריך ניתוח קטרקט. האם לאחר הניתוח תהיה החמרה בראיית הפלוטרס?? ומה ההבדל בין קטרקט בלייזר או ידני מבחינת הצלחת מטרת ניתוח הקטרקט. )אני חי בחו"ל ויש כאן מנתחים ידני וגם לייזר) תודה

הפלוטרים עשויים להחמיר לאחר ניתוח מכוון שאז הראיה תשתפר והם לעיתים בולטים יותר מבחינת מטרת הניתוח שהיא הסרת הירוד שתי השיטות מוצלחות

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות