לאחר ניתוח היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/06/2021 | 16:35 | מאת: איריס

שלום אני כשבועיים וחצי לאחר ניתוח היפרדות רשתית בעין . הרשתית הופרדה עד למקולה ובביקורת נאמר שחזרה למקומה . כעת בועת הגז ניספגה ברובה אבל הראייה בעין מעוותת ומרוחה . האם זהו התהליך או שזה מעיד על פגיעה ברשתית? תודה

מדובר בזמן קצר מדי בכדי לראות האם יש נזק קבוע לראיה או לא. יש לבדוק אם יש שינוי במספר במשקפיים, התפתחות של קטרקט במידה ולא עברת ניתוח קטרקט וכן ניתן לראות את מצב מרכז הראיה המעקבים בצילומי OCT

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות