חודש וחצי לאחר חיגור

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/05/2021 | 19:23 | מאת: אלינור

שלום ד"ר אני חודש וחצי לאחר ניתוח חיגור. בניתוח לא שמו לי גז ולא ניקזו את הנוזל בגלל שהוא היה ג'ל. זה מה שנאמר לי. בביקורת חודש לאחר הניתוח החור ב1:30 צמוד לגמרי על החיגור ללא נוזל קדמי. בoct נצפה נוזל תת רשתי טמפורלי עד הפואיבה , נראית היפרדות רשתית טמפורלית ותחתונה קלה למרגלות החיגור . הראיה עם חירור 6/15. מבחינת הראיה חל שיפור אבל עדיין אני רואה מעוות בעין . האם יש סיכוי שהמצב ישתפר עם הזמן או שחודש וחצי זה מספיק זמן וכך זה יישאר? נאמר לי להגיע בעוד שבועיים לביקורת נוספת ואני ממש מודאגת. מודה לך מראש על התשובה

כן בהחלט יכול להשאר נוזל לאחר חיגור ולעיתים לוקח זמן עד שהנוזלים נספגים בטוחני שהרופאים שעוקבים אחריך עוקבים אחר הנושא

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות