OCT לאחר ניתוח היפרדות ברשתית , קטרקט עם עדשה , ותיקון במקולה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/05/2021 | 21:29 | מאת: ישראל

קיבלתי פענוח לOCT - אשמח לדעת מה המשמעות "נראה ישור של הקונטור המקולרי עם הידקקות רטינלית דיפוזית במקולה . יש ציסטה רטינלית קטנה מרכזית ומוקד הפרעה לרצף שכבת zone Ellipsoid במרכז. עובי מרכזי מיקרון. עובי רשתית מיקרון. עובי מרכזי 289 מיקרון. עובי רשתית 271 מיקרון.

נראה שיש מעט פגיעה ברשתית לאחר הפרדות הרשתית אולם הכי נכון זה לדון בכך עם הרופא המטפל בקורלציה לבדיקה ובדיקת הראיה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות