רטינופטיה הפרטנסיבית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/05/2021 | 14:56 | מאת: אלי

שלום יש לי מספר שנים לחץ דם גבוה שמאוזן. לפני כשנתיים אובחן אצלי רטינופטיה הפרטנסיבית קלה, ובבדיקת OCT נמצא תקין. בחודשים האחרונים יש לי כאב ראש באזור הגבות-האם יש קשר? איזה בדיקות נדרש עתה?

אין קשר לרטינופתיה ההיפרטנסיבית. מציעה להבדק עי רופא משפחה לודא שלחצי דם תקינים ואם יש צורך עי נוירולוג. כמובן שלא תזיק בדיקת עיניים עדכנית.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות