משהו לא ברור בבדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/04/2021 | 19:43 | מאת: מיכל

שלום. בדיקת עיניים היום, הרופאה אמרה שהבדיקה תקינה. עכשיו כשקראתי את הסיכום בין היתר רשום שיש באחת העיניים LLD עדין ללא חור או קרע. מה זה אומר? תודה

יתכן וכוונתה היתה שיש שינויי לטיס באחת העיניים אולם לא ככל הנראה לא דורשים טיפול. בסהכ אם היא אמרה שהבדיקה תקינה יש לשאר שאכן אין ממצאים שדורשים התערבות כלשהי או גורמים לשינויים בראיה.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות