טשטוש ראייה בעין ימין רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/03/2021 | 00:08 | מאת: רמי

לכבוד ד"ר ריטה ארליך שלום רב הייתי אצל רופא עינ ים עקב טשטוש ראיה ואי נוחות בקריאה במיוחד בערב או תחושת סינוור שלח אותי לבדיקת otc אמר שכרגע מצב תקין שם אבל שאעשה בדיקה מקיפה ויתכן ואצטרך משקפים מקרוב.מדוע? מצ"ב דוח בדיקה אודה להמלצתך? חג פסח שמח

טשטוש בראיה יכול להופיע מסיבות רבות כאשר סיבה רפרקטיבית שמשמעותה הצורך במשקפיים היא השכיחה ביותר ושהכי קל לטפל בה בעזרת משקפים. עם הגיל יכולת גמישות העדשה הטבעית יורדת ועם הגיל מתחילים להזדקק למשקפי קריאה . אינני יודעת מה גילך. במידה ומשקפיים לא עוזרים לטשטוש בראיה אז יש צורך בברור מקיף יותר אצל רופא עיניים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות