ניתוח חור מולקלרי תקופה מסוימת שהראייה בעין ימין מטושטשת ואינה חדה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/03/2021 | 11:02 | מאת: נעמי

אובחן חור מולקלרי גדול ניתוח הכרחי?הרי הוסבר שהראייה לא תחזור למצב אופטימלי השאלה אם אפשר לחיות ככה ולהשלים עם ראייה מטושטשת בעין אחת או חובה ?לנתח על מנת לא יוחמר המצב? חור גדול מצב קיים או מתפתח ועלול להיגרם נזק גדול יותר לראייה אם לא מנתחים?

לעניות דעתי כדאי לנתח בכדי לנסות בכל זאת לשפר את הראיה גם אם לא תהיה מיטבית לאחר ניתוח וכן למנוע החמרה. כמו כן ככל שעובר הזמן עם נוכחות של חור גדול כך יקטן הסיכוי לשיפור הראיה בניתוח תיקון החור.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות