פלוטרס בעיניים האם קיים אשפרות לטיפול?

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

20/01/2021 | 15:17 | מאת: קרייס

אני חייל בן 21,יש לי פלוטרס בעיניים כ6 שנים. אני עשיתי לייזר שנה שעברה וברוך השם אני רואה 6-6,אבל הפלוטרס עדיין מפריע באיכות הראייה. האם יש אפשרות לטפל בתופעה הזאת? או לפחות לצמצם ממנה קצת?

בגיל צעיר יכולים להיות פלוטרים בלי נוכחות של הפרדות גוף הזגוגית ובמצבים אלו אין לנו טיפול שיכול לסייע מציעה להבדק בכדי לראות האם יש נוכחות של הפרדות גוף הזגוגית ולודא שאין ממצאים דלקתיים אולם במידה וזה נמצא תקין אין טיפול בפלוטרים אלו

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות