הפרדות רשתית לאחר ניתוח לתיקון ראייה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/01/2021 | 23:18 | מאת: ענת שוקרון

שלום. לפני כ 25 שנה אימי עשתה ניתוח בעין אחת לתיקון הראייה, לאחר כ 5 שנים אחרי הניתוח התחילו הבעיות ונאמר שיש לה היפרדות רשתית, היא נכנסה לניתוח לנסות לסדר את ההפרדות ברשתית בעזרת סילוקן .היא עברה לפחות כ 5 ניתוחים אבל ללא הצלחה. יש לה היפרדות רשתית מזה שנים והיום היא לא רואה בעין אחת. רציתי לדעת אם ישנן שיטות חדשניות יותר לטפל בבעיה. תודה מראש .

לצערי אין טיפול חדש משקם לרשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות