טיפול ב amd wet באמצעות זריקה אווסטין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/12/2020 | 19:13 | מאת: ויקטוריה

שלום רב. ב1.12.2020 קיבלתי אבחנה מימין המקולה מרומת ליד המרכז (INFERONASAL) ובמרכז שמתאים לPED ול SFR ללא דימום. Acute EXUDATIVE SENILE MACULAR DEGENERATION right הרופא שלח אותי למין שיעשו לי זריקה. אבל אחרי בדיקה במיון קבעו לי טור רק ל 10.12.2020. האם בשבעו שנותר מצב יכול להחמיר ? בברכה ויקטוריה.

זריקה לנוון רטוב של מרכז הראיה בטווח של שבוע בהחלט סבירה רפואית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות