יובש בעיניים וניתוח קטראקט

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

11/11/2020 | 01:21 | מאת: ענבל

אני סובלת מזה שנתיים מיובש מציק מאוד. ומעיניים מגורות ואדומות. מטפטפת הרבה פעמים טיפות מלאכותיות אחרת ממש לא מתפקדת. בביקורת שגרתית הומלץ לי על ניתוח קטרקט. האם יובש קשה עלול לגרום לסיבוכים בתוצאות הניתוח? מפחדת ממש. אני בת 64. תודה ד'ר על תשובה ממך.

יובש לא יסבך ניתוח קטרקט ואינו מהווה מניעה מניתוח אולם בהחלט יכולה להיות החמרה ביובש לאחר ניתוח שבדרכ עוברת לאחר מספר חודשים מציעה לפנות למומחה לפני שטח של העין לבחון צורך בטיפול נוסף ליובש להקלה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות