המשך טישטוש קבוע לאחר קרע וליזר רישתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

30/09/2020 | 11:22 | מאת: יוסי ליבוביץ

הבחנתי בנקודות שחורות...בעין שמאל..ראיה היתה תקינה וחדה לאחר יומיים הבחנתי כבר עננים שחורים...ומבחינת הראיה בנוסף לשחורים..כבר יש כמו מסך של חול..או ערפל כזה קבוע .יש ראיה ..אבל עדין כמו בערפל...לאחר בדיקה הוברר שיש קרע רישתית טופל בליזר..מבחינת ראיה אין שינוי..עדיין רואה מיסוך ערפל כזה קבוע וגם דברים שחורים.שזזים..הוסבר לי שזה בגלל דם שעדיין לא נספג..שאלתי..מה זה הערפל הזה ? האם זה גם אמור להעלם או להיספג...? האם סביר היתערבות פנימית לטיפול תודה רבה

נשמע שהטשטוש נובע מדימום בזגוגית (ג׳ל). הדימום בדרכ נספג וזה יכול לקחת מספר שבועות הנקודות השחורות לפחות חלקן עשויות לא לעבור יש לבצע מעקב לודא שהקרע מטופל היטב ולא נוצרים קרעים חדשים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות