היפרדות זגוגית . בדיקה אצל רופא

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

02/09/2020 | 11:26 | מאת: עלמה

לפני 3 חודשים ניתנה לי אבחנה של היפרדות זגוגית בשל הבזקים ופלוטרס. נבדקתי כל חודש ולא נמצאו קרעים ב'ה. הרופא אמר בדיקה עוד 3 חודשים. שאין צורך כל חודש. גם oct תקין. הפלוטרס ממשיכים ויש גם נקודה שחורה חדשה שצצה רק לפעמים. לא כל הזמן. !! פעם פעמיים ביום אני רואה אותה. כמו זבוב עף. זה מדאיג? או ניתן להמתין חודש לפחות??

במידה ובמהלך 3 החודשים נבדקת מספר פעמים ניתן בהחלט לרווח את הבדיקה ל 3 חודשים. הפלוטרים אף פעם לא נעלמים ולעיתים רואים אותם ולעיתים לא.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות