לייזר ארגון ברשתית העין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

16/08/2020 | 20:37 | מאת: אופיר

שלום, בבדיקה שגרתית של הרשתית התקבל אבחון טמפורלי תחתון סכיזיס באיזור לטיס והוזמנתי לעשות לייזר ארגון. אני מאד חושש כי לא יודע מה הסיכון ואם זה הכרחי. אשמח לדעת האם יש לזה תופעות לוואי או כאבים והאם קיים סיכון בפעולה זו. תודה רבה. אופיר

אין סכון לליזר במידה והמטופל משתף פעולה. הלייזר מעט כואב אולם במידה נסבלת. המטרה של הטיפול היא להגביל בצלקות לייזר את האזור הבעייתי ברשתית .

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות