קטרקט וקרעים ברשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/06/2020 | 19:23 | מאת: הניה ח

אני בת 63. לפני שנהוחצי עשו לי לייזר לקרע ברשתית בגלל היפרדות זגוגית. ולפני 3 חודשים קרע בעין השניה גם בגלל היפרדות זגוגית. הראיה שלי ירדה ויש צורך בקטרקט. מה ההשלכות של הקרעים מהעבר לגבי ניתוח קטרקט. האם ניתוח כזה יכול לגרום לקרעים חדשים? תודה הניה

באופן כללי קרעים ברשתית והפרדות רשתית הם סבוכים נדירים לאחר ניתוח קטרקט. קרעים שטופלו בדרכ כבר לא עושים בעיות. קרעים ברשתית לא צריכים למנוע מביצוע ניתוח ירוד.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות