השפעות של שיעול עז על העיניים.

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/05/2020 | 18:41 | מאת: ישראל

עקב קרע ברשתית עברתי טיפול לייזר. בזמן שהצלקות ברשתית היו טריות - חשתי כאבים בעין בכל פעם שהשתעלתי או כחכחתי חזק, או אפילו כשקינחתי את האף. עם ההחלמה, הכאבים נעלמו - אבל החשש נותר: האם שיעול חזק מאד או שיעול מתמשך יכולים לגרום לקרע או היפרדות ברשתית?

שיעול חזק או מתמשך לא נמצאו כגורם סיכון לקרע ברשתית או הפרדות רשתית.

23/05/2020 | 18:28 | מאת: ישראל

תודה רבה!

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות