מסגרת שמתרחבת על שנעלמת, לאחר שפשוף

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

31/03/2020 | 18:47 | מאת: אבי

שלום, יש לי היפרדות הזגוגית האחורית בעין, ובשבועות האחרונים, לאחר שאני משפשף את העיניים, אני מבחין במסגרת שחורה שהולכת ומתרחבת, עד שהיא נעלמת, ואז הראייה חוזרת להיות כרגיל. האם זו תופעה ידועה של היפרדות הזגוגית האחורית בעין, ואין מה לדאוג ? תודה.

התופעה שאתה מתאר לא קשורה להפרדות של גוף הזגוגית וקשורה יותר לתופעה של שפשוף העיניים שכנראה נעשה בחוזקה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות