פגיעת לייזר ירוק בעין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/03/2020 | 10:21 | מאת: דניאל

שלום דוקטור, לפני שנתיים בערך הלכתי ברחוב, וכנראה שמתוך בניין גבוהה, עשו עלי לייזר ירוק במשך 2 שניות, הורדתי את הראש למטה והמשכתי ללכת, לא סגרתי את העיניים כי לא ידעתי שזה מסוכן, עשו עלי לייזר עם פילטר שמפצל את הלייזר להרבה נקודות קטנות במקום נקודה אחת מרכזית. לייזר בצבע ירוק. לא הרגשתי כלום בעיניים וגם לא הסתנוורתי ואני לא יודע אם הוא פגע בעיניים. לא היו שינויים בראיה. אם הוא היה פוגע בעין הייתי מרגיש באותו רגע? האם יש סיכוי לבעיות עתידיות בעיניים בעקבות המקרה? בשנה האחרונה אני שם לב ל floaters.

במידה ולא חל שינוי בראיה אין חשש לפגיעה מהארוע לפני שנתיים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות