בעיית התנוונות ברשתית העין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

16/10/2019 | 17:41 | מאת: שרית

האם אופטיסייפ יעיל למניעת מחלה של התנוונות הרשתית מגעל 50 כאשר יש במשפחה היסטוריה של בעיה כזו אצל האם בת 70?

אופטילסט אינו מונע נוון רשתית. במקרים של נוון מרכז הראיה של הגיל המבוגר בצורה היבשה אולם עם שינויים מתקדמים של הצורה היבשה הויטמינים מורידים את השכיחות של מעבר לצורה הרטובה ב 25%

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות